Υλικά:
½ πακετο σπαγγέτι
3 στήθη κοτόπουλου ψιλοκομμένα
60 γρ. ζαμπον ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρολα με λιγο νερο, ριχνουμε τον κυβο ζωμο κοτοπουλου. Μολις αρχισει να βραζει το νερο, ριχνουμε μεσα τα μακαρονια και τα βραζουμε. Σε ένα τηγανι ριχνουμε ελαχιστο λαδι και τηγανιζουμε το ψιλοκομενο κοτοπουλο εως οτου παρει χρωμα, ενώ προσθετουμε και το κρεμμυδι μεχρι να μαλακωσει. Ριχνουμε μεσα το ζαμπον, την κρεμα γαλακτος, και τα μακαρονια και ανακατευουμε. Σερβιρουμε οσο είναι ζεστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου