Υλικά:
½ φλιτζάνι αλεύρι
2 ½ ποτήρια νερό
100 γρ. ξύδι
3 ντομάτες τριμμένες
Λίγο Δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Κρατάμε το λάδι από τα ψάρια που τηγανίσαμε. Το σουρώνουμε και το ζεσταίνουμε. προσθέτουμε το αλεύρι και καβουρντίζουμε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το νερό λίγο – λίγο ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας σβολιάσει. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, το ξύδι το δεντρολίβανο, και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου