Υλικά;
100 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ. Γλυκού κακάο
2 κουτ. Σούπας ζάχαρη
200 ml Γάλα φρέσκο
3 μέτρια αυγά
2 κουτ. Γλυκού Ρούμι
3 κουτ. Βούτυρο
λίγο βούτυρο για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, και Χτυπάμε τα αυγά. Τα προσθέτουμε στο αλεύρι, και ρίχνουμε το γάλα. Ρίχνουμε και την κουταλιά με το ρούμι. Λιώνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε στο μείγμα και το ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα τηγάνι μικρό για τις κρέπες και τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά. Λίγο από τη μία πλευρά μέχρι να ψηθεί και λίγο από την άλλη μεριά. Γεμίζουμε τις κρέπες με ότι μας αρέσει. Τις σερβίρουμε ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου