Υλικά:
500 γρ. αρνί
200 γρ κριθαράκι
2 κρεμμύδια μικρά
1 ξυλάκι κανέλα
2 φύλλα δάφνη
1 σκελίδα σκόρδο
400 γρ. ντομάτες
200 ml κόκκινο κρασί
300ml νερό
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι για να σοτάρουμε το κρεμμύδι. ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης, την κανέλα και το σκόρδο. Τα αφήνουμε 10 λεπτά περίπου. Βάζουμε και το αρνί κομμένο σε μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε. Μετά ρίχνουμε τις ντομάτες, το νερό και το κρασί αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά. Αφού μαγειρευτεί για 2 με 3 ώρες περίπου, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Συνεχίζουμε το Μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου