Υλικά:
500 γραμ. χυλοπίτες
2 χωριάτικα λουκάνικα
150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
2 πιπεριές πράσινες κομμένες ζουλιεν
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα
Αλάτι
πιπέρι
2 φλιτζάνια νερό
λάδι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα λουκάνικα και τα τηγανίζουμε. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και ύστερα το κρεμμύδι με τις πιπεριές. Ρίχνουμε Αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε μέσα και την τομάτα. Αφήνουμε να Βράσει για 15 λεπτά περίπου. βάζουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς Τα ρίχνουμε σε γάστρα. (αν δεν έχετε γάστρα βάλτε τα σε πυρέξ), τα λουκάνικα με τα υπόλοιπα και ρίχνουμε, 3 ποτήρια νερό. Όταν βράσει, ρίχνουμε και τις χυλοπίτες.
Ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά περίπου. Το σερβίρουμε με παρμεζάνα. Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου