Υλικά:
3 φιλέτα γαλοπούλας
1 πράσινη πιπεριά Φλωρίνης
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
1 κίτρινη πιπεριά Φλωρίνης
½ φλιτζάνι μανιτάρια ολόκληρα
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
½ φλιτζάνι λάδι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
2 κουτ. σούπας Μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Τα φιλέτα της γαλοπούλας, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. ύστερα πλένουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και αφού τις καθαρίσουμε τα κόβουμε όλα σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τις πιπεριές με τα μανιτάρια και όταν είναι έτοιμα τα σβήνουμε με κρασί και τα αφήνουμε λίγη ώρα. Μόλις εξατμιστεί το κρασί περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε και τη μουστάρδα. Καλή σας όρεξη!!!.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου