Υλικά:
3 καρότα μεγάλα
4 πατάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 ματσάκια σέλινο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
βράζουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχάρι, και το ξαφρίζουμε καλά. Μετά από ½ ώρα ρίχνουμε μέσα και τα λαχανικά ολόκληρα, το λάδι και τα μπαχαρικά. Το αφήνουμε να σιγοβράζει για 2 ώρες περίπου. Όταν θα είναι έτοιμο ρίχνουμε και λίγο λεμόνι.
βράζουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχάρι, και το ξαφρίζουμε καλά. Μετά από ½ ώρα ρίχνουμε μέσα και τα λαχανικά ολόκληρα, το λάδι και τα μπαχαρικά. Το αφήνουμε να σιγοβράζει για 2 ώρες περίπου. Όταν θα είναι έτοιμο ρίχνουμε και λίγο λεμόνι.
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι
3 καρότα μεγάλα
4 πατάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 ματσάκια σέλινο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
βράζουμε σε μια κατσαρόλα το μοσχάρι, και το ξαφρίζουμε καλά. Μετά από ½ ώρα ρίχνουμε μέσα και τα λαχανικά ολόκληρα, το λάδι και τα μπαχαρικά. Το αφήνουμε να σιγοβράζει για 2 ώρες περίπου. Όταν θα είναι έτοιμο ρίχνουμε και λίγο λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου