Υλικά:
500 γρ. ψάρι πέρκα βρασμένο χωρίς κόκαλα
4 φέτες ψίχα ψωμιού μουλιασμένες
λίγο γάλα
1 κουτ. σούπας μαγιονέζα
λίγη μουστάρδα
1 λεμόνι για τον χυμό του
αλάτι
πιπέρι
λίγο δυόσμο
λίγο μαϊντανό
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε το ψωμί στο γάλα και το στύβουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ και εκεί ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Θρυμματίζουμε το ψάρι και το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. προσθέσουμε το αλεύρι λίγο-λίγο ώστε να φτιάξουμε μια ελαστική ζύμη. Η ζύμη να μην είναι πολύ σφιχτή γιατί στο τηγάνισμα θα σφίξει κι άλλο. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους πατάμε λίγο να γίνουν πλακέ. Τηγανίζουμε σε τηγάνι με μπόλικο ελαιόλαδο. Σερβίρονται ζεστοί. Με μαγιονέζα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου