Υλικά:
2 κιλά γίδα
1 μεγάλο κρεμμύδι
10 γαρύφαλλα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Παίρνουμε το κρεμμύδι και το καθαρίζουμε. Καρφώνουμε τα γαρίφαλα πάνω στο κρεμμύδι. Τεμαχίζουμε το κρέας και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για να το βράσουμε, ρίχνοντας μέσα και το κρεμμύδι. Όταν αρχίζει να αφρίζει, αλλάζουμε νερό βάζουμε καινούργιο. Αφήνουμε το κρέας όλο το βράδυ να σιγοβράζει. Την άλλη μέρα το πρωί, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό που έχουμε πρώτα ψιλοκόψει. Αφήνουμε την γίδα να βράσει για 1 ώρα ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου