Ladies and gentlemen, from Greece and abroad, thank you for visiting us every day and trusting us. We are waiting for you in our team to become a great company. Φίλες και φίλοι, από Ελλάδα και εξωτερικό, σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε καθημερινά και μας εμπιστεύεστε. Σας περιμένουμε και στην ομάδα μας να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ




Υλικά:

2   κιλά γίδα
1   μεγάλο κρεμμύδι
10 γαρύφαλλα
1 ματσάκι μαϊντανό  ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:

Παίρνουμε το κρεμμύδι και το καθαρίζουμε. Καρφώνουμε τα γαρίφαλα πάνω στο κρεμμύδι.  Τεμαχίζουμε το κρέας και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για να το βράσουμε, ρίχνοντας μέσα και το κρεμμύδι.  Όταν αρχίζει να αφρίζει, αλλάζουμε νερό βάζουμε καινούργιο. Αφήνουμε το κρέας όλο το βράδυ να σιγοβράζει. Την άλλη μέρα το πρωί, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό που έχουμε πρώτα ψιλοκόψει. Αφήνουμε την γίδα να βράσει  για 1 ώρα ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου