Υλικά:
1 Μαρούλι ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
παρμεζάνα τριμμένη
κρουτόν
Για την βινεγκρέτ μουστάρδας
½ φλιτζάνι λάδι
ξύδι (το μισό από το λάδι)
αλάτι
πιπέρι
½ κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το μαρούλι και τα κρεμμυδάκια σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Γύρω- γύρω τοποθετούμε τις φέτες του αγγουριού.
Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ μουστάρδας χτυπώντας καλά σε ένα μπολάκι όλα τα υλικά της.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με την βινεγκρέτ και ρίχνουμε από πάνω τα κρουτόν και την παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου