Υλικά:
2 μικρές φρατζόλες ψωμί σε φέτες
3 φλιτζάνια γάλα
4 αυγά
λάδι για το τηγάνισμα
Κανέλα
σιρόπι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
Λίγο χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε καλά τις φέτες μέσα στο γάλα και τις περνάμε από το χτυπημένο αυγό.
Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές. Τις σερβίρουμε ζεστές με κανέλα και με το σιρόπι που φτιάξαμε, βράζοντας δυο φλιτζάνια ζάχαρη και δυο νερό με λίγο λεμόνι για 5 με 7 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου