Υλικά:
2 κουτ. σούπας αλεύρι
1 φλιτζανάκι νερό
2 αυγά
1 γιαούρτι
1 μικρό λεμόνι για τον χυμό του
1 κουτ. σούπας βούτυρο
Εκτέλεση:
μέσα σε ένα μπολ διαλύουμε το αλεύρι στο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο για να κάψει. Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε για να ενωθούν. Αδειάζουμε το μείγμα των αυγών στην κατσαρόλα με το βούτυρο. Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι πάρουν βράση. Προσθέτουμε και το αλεύρι που είχαμε διαλύσει στο νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Όταν η πήξει η σάλτσα μας θα είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου