Υλικά:
3 φλιτζάνια γίγαντες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
400 γρ. ντομάτα κον κασέ
2 κουτ. σούπας ρίγανη
1 φλιτζάνι φέτα σε τρίμματα
2 φλιτζάνια κρουτόν
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 2 φλιτζάνια από το ζουμί που έβρασαν. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο, μεχρι να μαραθούν. ρίχνουμε την ντομάτα ρίγανη και το ζουμί που είχαμε κρατήσει. Βράζουμε τη σάλτσα μας ώστε να μείνει περίπου 2 φλιτζάνια. Βάζουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί ανακατεύουμε τα φασόλια με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με φέτα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η φέτα καλά περίπου. Βγάζουμε από το φούρνο και φυσικά απολαμβάνουμε..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου