Υλικά:
8 αυγά
½ φλιτζάνι γάλα φρέσκο
5 κουτ. σούπας βούτυρο
4 φέτες ψωμί τοστ
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
βάζουμε σε ένα τηγάνι, το βούτυρο με το γάλα, για να βράσουν. Μόλις πάρουν μια βράση, ρίχνουμε μέσα τα αυγά, αφού πρώτα τα έχουμε χτυπήσει ελαφριά. Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις για να ενσωματωθούν με το γάλα, να ψηθούν, να αφρατεψουν και να πάρουν ένα ωραίο χρώμα. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Όταν ενσωματωθεί το γάλα με την ομελέτα, βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά. Σερβίρουμε το σκραμπλ ή (σκραμελ) πάνω στις φέτες του τοστ. Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω λίγη σάλτσα ντομάτα. Τα συνοδεύουμε με μπέικον ψημένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου