Υλικά:
2 αυγά
Λίγο βούτυρο
Ξύδι μπαλσαμικο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις κάψει, ρίχνουμε τα αυγά. Όταν ψηθούν, τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Μέσα στο τηγανάκι με το βούτυρο, ρίχνουμε λίγο ξύδι μπαλσαμικο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τέλος το ρίχνουμε πάνω στα αυγά.
Για αυγά μάτια (οβερ) τα γυρνάμε να ψηθούν και από την άλλη μεριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου