Υλικά: 4 μερίδες:
½ φλιτζάνι φρέσκος βασιλικός (τα φύλλα).
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες.
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
5 κουτ. σούπας σπόροι κουκουναριού ψημένοι.
2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα.
300 γραμ. πένες, ολικής άλεσης.
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τον βασιλικό. Σε ένα μπλέντερ ή μουλτι βάζουμε και αλέθουμε το βασιλικό, σκόρδο, ελαιόλαδο, κουκουνάρι, τυρί και λίγο πιπέρι. Αφού έχουμε βράσει τις πένες τις Βάζουμε ζεστές σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα pesto. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου