Υλικά:
200 γραμ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.
¼ φλιτζανιού μουστάρδα.
8 κομ. στήθος κοτόπουλο.
½ φλιτζάνι ψίχα ψωμιού.
Λίγο σπορέλαιο.
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη μουστάρδα και αλείφουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Μετά τα πασπαλίζουμε με την ψίχα. Τοποθετούμε τα κομμάτια κοτόπουλου, σε ένα ταψί, αφού τα έχουμε αλείψει με σπορέλαιο. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου. 15 λεπτά πριν τα βγάλουμε τα ξεσκεπάζουμε να πάρουν χρώμα, ή να ξεροψηθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου