Υλικά:
3 λουκάνικα χωριάτικα πικάντικα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Λίγο νερό
2 πιπεριές πράσινες & 2 κόκκινες
1 καρότο κομμένο σε ψιλό ζουλιεν ( μακρόστενα κομματάκια)
3 ντομάτες φρέσκες περασμένες στο μπλέντερ ή μουλτι
1/3 ποτηριού κρασί κόκκινο ημίγλυκο
Λίγη πάπρικα γλυκιά
Αλάτι
Πιπέρι
Ελάχιστη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα λουκάνικα με το λάδι για λίγο. Βγάζουμε τα λουκάνικα από μέσα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και ανακατεύουμε για λίγο. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το καρότο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα, ζάχαρη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και μετά από 3 με 4 λεπτά προσθέτουμε τα λουκάνικα με λίγο ζεστό νερό. Τα βράζουμε έως ότου να μείνουν με την σάλτσα τους.
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου