ΥΛΙΚΑ:
• 6 Λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
• 5 Πατάτες κομμένες σε ροδέλες
• 2με 3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
• 4 κουτ. Σούπας λάδι
• Αλάτι
• Πιπέρι
• ρίγανη
• 1 κουτ. Μουστάρδα
• Νερό
Εκτέλεση:
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις πατάτες τις κόβουμε σε ροδέλες. κόβουμε και τα λουκάνικα σε ροδέλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα λουκάνικα, να σατιριστούν και να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. βάζουμε και τις πατάτες. Σοτάρουμε όλα μαζί , ρίχνουμε και την ντομάτα αφού την έχουμε ψιλοκόψει από πριν. Προσθέτουμε την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και όσο χρειαστεί νερό, για να σκεπαστούν τα υλικά μας. Αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου