Υλικά:
1 φλ. ανανά κονσέρβα ψιλοκομμένο
250 γρ. φυτική μαργαρίνη
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
1 κ. σούπας κορν φλάουερ
500 γρ. λαζάνια
1 πράσινο μήλο ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κ. σούπας κάρυ
1 κ. σούπας ελιές κομμένες
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την μισή μαργαρίνη και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια για να τα σοτάρουμε για 4 λεπτά περίπου.
Ύστερα προσθέτουμε τον ανανά μαζί με το ζουμί του, το μήλο, αλάτι, πιπέρι, κάρυ και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά περίπου.
Δένουμε τη σάλτσα με το κόρν φλάουερ αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.
βράζουμε τα λαζάνια σε μια κατσαρολα, με αλατισμένο νερό. Ύστερα τα σοτάρουμε με φυτική μαργαρίνη.
σε ένα ταψί βάζουμε στο πάτο μια στρώση λαζάνια και από πάνω μια στρώση σάλτσας. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο άλλες δυο φορές και στο τέλος η τελευταία μας στρώση με λαζάνια.
Ρυθμίζουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
καλή σας όρεξη.!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου