Υλικά :
½ λίτρο νερό
1½ κούπ. Τσαγ. Φρ. γάλα
¼ κούπ. Τσαγ. ελαιόλαδο
1 κούπ. Τσαγ. τραχανά ξυνώ
1 κούπ. Τσαγ. Τυρί φέτα θρύμμα
Ελάχιστο αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε μέσα σε μια κατσαρολιτσα νερό, γάλα και λάδι. όταν πάρει μια βράση ρίχνουμε και τον τραχανά ανακατεύοντας συνέχεια, μην μας κολλήσει. Έχουμε σε χαμηλή φωτιά τον τραχανά έως να βράσει. Όταν βράσει, ρίχνουμε και το τυρί ανακατεύοντας και τον βγάζουμε από τη φωτιά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Την Σερβίρουμε ζεστή.
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου