Υλικά:
1 φλιτζάνι τραχανά
3 φλιτζάνια νερό
½ φλιτζάνι φρέσκια ντομάτα (ψιλοκομμένη)
λίγο λάδι
αλάτι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε σε λάδι την φρέσκια ντομάτα. Ρίχνουμε το νερό και όταν αρχίζει να κοχλάζει, ρίχνουμε και τον τραχανά. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για 10 λεπτά περίπου να βράσει. Για ποιο ωραία και νόστιμη γεύση χρησιμοποιούμε ζουμί από κρέας.
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου