ΥΛΙΚΑ για την ζύμη
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 ποτήρι γάλα
3 αυγά
½ κουτ. Γλυκού ζάχαρη
Λίγο αλάτι
3 φακελάκια μαγιά
Αλεύρι όσο χρειαστεί
Για την γέμιση
300 gr Τυρί φέτα
1 με 2 αυγά
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Για την ζύμη Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύοντας
ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι όσο πάρει, για μια μαλακή ζύμη.
Θρυμματίζουμε την φέτα και ανακατεύουμε μαζί με τα αυγά.
Ανοίγουμε με ένα πλάστη
την ζύμη και κόβουμε με ένα κου πατ στρογγυλά.
Βάζουμε λίγη γέμιση μέσα και διπλώνουμε σε μισοφέγγαρο. Με ένα πινέλο περνάμε την άκρη με λίγο γάλα
και πιέζουμε με ένα πιρούνι.
Βάζουμε σε μια λαμαρίνα λαδόκολλα και αλείφουμε με αυγό.
Ψήνουμε στους 160 – 170 βαθμούς κελσίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου