ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ρύζι για πιλάφι
Ψίχα καβουριού
Λίγο καλαμπόκι
Λίγο καρότο ψιλοκομμένο
Λίγο αρακά
3 πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
Χρώμα ζαχαροπλαστικής
Λίγο βούτυρο
1 κύβο κότας
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά
Για το γαρνίρισμα
1 ντομάτα
Λίγες φέτες αγγούρι
Τυρί κρέμα
Εκτέλεση:
Χωρίζουμε
το ρύζι σε τρία μέρη και το βράζουμε όπως φτιάχνουμε το πιλάφι.
Στο
ένα μέρος ρίχνουμε τρεις με τέσσερις σταγόνες κόκκινο χρώμα, στο άλλο πράσινο
και το τρίτο χωρίς χρώμα.
Σε
μια φόρμα για κέικ βάζουμε σε στρώσεις το πιλάφι το πιέζουμε και το αναποδογυρίζουμε
σε μια πιατέλα.
Βάζουμε
σε μια κατσαρόλα τα λαχανικά και τα βράζουμε. Αφού βράσουν τα στραγγίζουμε και
τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο αφού έχει κάψει και τα σοτάρουμε μαζί
με την ψίχα καβουριού. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά. Εφόσον τα σοτάρουμε
γαρνίρουμε στην πιατέλα όπως μας αρέσει.
Σε
ένα κορνε βάζουμε το τυρί κρέμα και γαρνίρουμε.
Καλή
επιτυχία..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου