Υλικά:
2 φλιτζάνια
ρεβίθια
1 φλιτζάνι πράσα ψιλοκομμένα
2
ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1
λουκάνικο χωριάτικο κομμένο ροδέλες
1 φλιτζάνι
φέτα τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε
μια κατσαρόλα βάζουμε και βράζουμε τα ρεβίθια. Σε μία άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε
τα πράσα και τα λουκάνικα με λίγο ελαιόλαδο. Όταν βράσουν τα ρεβίθια τα
σουρώνουμε και τα προσθέτουμε, μαζί με τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε
με το καπάκι την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία, και αφήνουμε να σιγοψηθούν για 15 λεπτά περίπου.
Αν χρειαστεί υγρά θα συμπληρώσουμε λίγο
βραστό ζουμί από τα ρεβίθια. Όταν το φαγητό θα είναι έτοιμο ρίχνουμε και την
τριμμένη φέτα. Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου