Υλικά
250 γραμ. σαντιγί
400 γραμ. ζαχαρούχο γάλα
410 γραμ. γάλα εβαπορέ
βανίλια
εκτέλεση
400 γραμ. ζαχαρούχο γάλα
410 γραμ. γάλα εβαπορέ
βανίλια
εκτέλεση
Με το μίξερ χτυπάμε για 5΄ τη σαντιγί να αφρατέψει και να φουσκώσει. Λίγο λίγο προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε με το μίξερ έως το μείγμα να γίνει μια παχιά κρέμα.
Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ, χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ. Τέλος, προσθέτουμε και την βανίλια.
Παγώνουμε το παγωτό για 1 ώρα στην κατάψυξη , μέχρι να αρχίσει να πήζει. Το ξαναχτυπάμε στο μίξερ, να αφρατέψει καλά για 5′, σε δυνατή ταχύτητα. Παγώνουμε στην κατάψυξη.
επαναλάβουμε αυτή
τη διαδικασία 2-3 φορές ώστε να γίνει πιο αφράτο στο τέλος .
βάλτε στο παγωτό ότι γεύση σας αρέσει. Για παράδειγμα, εγώ έβαλα τρίμμα σοκολάτας.
βάλτε στο παγωτό ότι γεύση σας αρέσει. Για παράδειγμα, εγώ έβαλα τρίμμα σοκολάτας.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου