Υλικά
200 gr Κεφαλοτύρι τριμμένο
200 gr Έμμενταλ
//
200 gr Γκούντα //
100 gr αλεύρι
2 αυγά
1/3 ποτηριού λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε μια λεκάνη και πλάθουμε μέχρι
να ενσωματωθούν καλά.
Αν θέλουμε βάζουμε το μίγμα μας στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει λίγο.
Ύστερα πλάθουμε σε ότι σχέδιο μας αρέσει.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Όταν ανέβουν στην επιφάνεια και πάρουν χρυσό χρώμα, τα βγάζουμε
και τα σερβίρουμε ζεστά.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου