Υλικά
2 σουπιές μεγάλες
500 γρ. Κοφτό μακαρονάκι
2 κρεμμύδια μέτρια
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. μπελτέ
Λίγο ελαιόλαδο
1 φύλο δάφνη
Αλάτι και πιπέρι
Μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε ένα σκεύος το κρεμμύδι με το σκόρδο.
2 σουπιές μεγάλες
500 γρ. Κοφτό μακαρονάκι
2 κρεμμύδια μέτρια
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. μπελτέ
Λίγο ελαιόλαδο
1 φύλο δάφνη
Αλάτι και πιπέρι
Μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε ένα σκεύος το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Ρίχνουμε την σουπιά εφόσον την έχουμε κόψει σε μικρά
κομμάτια.
Ανακατεύουμε και
αφήνουμε να πάρει χρώμα. Έπειτα προσθέτουμε ενάμισι ποτήρι με νερό,
ρίχνουμε και τα μπαχαρικά μαζί με τον μπελτέ. Αφήνουμε να βράζει σε σιγανή
φωτιά έως να μαλακώσουν οι σουπιές και να τρυπιούνται.
Σε ένα άλλο σκεύος βράζουμε το μακαρονάκι σε αλατισμένο
νερό. Όταν είναι έτοιμο, το σουρώνουμε και το ρίχνουμε μέσα στις σουπιές.
Ανακατεύουμε και
είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!!
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου