Υλικά
400 ml. κρέμα γάλακτος
304 ml. Ζαχαρούχο γάλα
387 ml. γάλα εβαπορέ
½ κ.γ. βανίλια
1 μπανάνα
4-5 φράουλες
Λίγη κουβερτούρα σοκολάτα
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατάψυξη το ζαχαρούχο, την μπανάνα και τις φράουλες, για μια ώρα. Τα υπόλοιπα υλικά παγωμένα.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατεψει πολύ καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, πάλι χτυπώντας για 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Χωρίζουμε το μίγμα σε τρία ισα μέρη. Κόβουμε κομματάκια την μπανάνα και την αλέθουμε στο μουλτι. Εν συνεχεία την προσθέτουμε στο ένα μίγμα και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Στη συνέχεια αλέθουμε τις φράουλες στο μουλτι και τις αδειάζουμε στο άλλο μίγμα χτυπώντας με σύρμα. στο τρίτο μίγμα, τρίβουμε κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά. βάζουμε χωριστά τα τρία μίγματα, ή μαζί σε ταπερ, και αφήνουμε στην κατάψυξη , τουλάχιστον για 5 ώρες.
Σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας.
Καλή σας επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου