Υλικά
500 γρ. ζωμό κότας (κρύο)
4 κ.σ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. μουστάρδα
½ κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε ένα κατσαρόλι πάνω σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τον ζωμό κοτόπουλου που έχουμε ετοιμάσει. Δείτε πως ΕΔΩ
Διαλύουμε το κον φλαουρ με λίγο νερό. Μόλις πάρει βράση ο ζωμός, ρίχνουμε το κον φλαουρ και με σύρμα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν μισό πήξει η σάλτσα, προσθέτουμε την μουστάρδα, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι ενώ ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις έχει δέσει η σάλτσα , κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο ανακατεύοντας έως να λιώσει και να ενσωματωθεί. Η σάλτσα είναι έτοιμη..
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου