Υλικά
2 κούπες σπόρια ροδιού
2 κούπα τσίπουρο
1 ½ κούπα ζάχαρη
5- 6 γαρίφαλα
1 ξυλάκι κανέλας.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Όταν αρχίσουν να βράζουν, μετράμε 5 λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε 24 ώρες και την άλλη μέρα στραγγίζουμε και βάζουμε σε μπουκάλια.
Έτοιμο το λικεράκι μας.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου