Υλικά
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
2 κ.γ. μπεικιν παουντερ
1 κ.γ. αλάτι
200 ml φρέσκο γάλα
130 γρ. κολοκυθάκι (130 γρ. στυμμένο)
100 γρ. φέτα
3 αυγά
130 γρ. βούτυρο αγελαδινό
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρόλι να λιώσει.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το γάλα, βούτυρο, αυγά και χτυπάμε με ένα σύρμα.
Ενώ έχουμε προσθέσει στο αλεύρι το μπέικιν, μεταφέρουμε σε ένα μπολ μεγάλο. Προσθέτουμε το αλάτι και τα κολοκύθια.
Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τα υγρά στοιχεία και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε την φέτα θρυμματίζοντας την.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας. Αν μας βγει λίγο σφιχτό, προσθέτουμε λίγο γάλα. Λαδώνουμε καλά ένα ταψί με ειδικές θήκες.
Μοιράζουμε το μείγμα στις φόρμες και ψήνουμε στους 190 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, για 18-20 λεπτά περίπου. Αφήνουμε 5 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου