Υλικά
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
200 γρ. νερό
1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, νερό, ξίδι, αλάτι και το λάδι. χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Τυλίγουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα να ξεκουραστεί το ζυμάρι.
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και την επόμενη μέρα. Το βγάζουμε από το ψυγείο μια ώρα πριν το χρησιμοποιήσουμε. Αν μας κολλάει πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι στο πάγκο που θα ανοίξουμε το φύλλο για την πίτα μας. .
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου