Υλικά
800 γρ. ψαρονέφρι (2 κομμάτια)
10 φέτες μπέικον χοντροκομμένο
2 κ.σ μουστάρδα
2 κ.σ ελαιόλαδο
220 γρ. λευκό κρασί
110 γρ. κρέμα γάλακτος
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα ψαρονέφρια σε χοντρά κομμάτια (3 εκ.). τα χτυπάμε ελαφριά να απλώσουν λίγο. Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το λάδι.
Σοτάρουμε τα κομμάτια από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε από το τηγάνι τα κομμάτια και ρίχνουμε το μπέικον μέχρι να ξεροψηθεί. Ξανά βάζουμε τα ψαρονέφρια στο τηγάνι και προσθέτουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
Όταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε το χυμό λεμονιού την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 3-4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τέλος ρίχνουμε τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε με μπασματι ή πατάτες τηγ ή με ζυμαρικό.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου