Υλικά
500 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. μανιτάρια
10 φιλ. Δυόσμο
60 γρ. κρέμα βαλσάμικο
100 γρ. ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
60 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα, νερό και λίγο αλάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Ψιλοκόβουμε τα φύλλα δυόσμου. Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε το λάδι. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το ζωμό και την κρέμα βαλσάμικο. Βγάζουμε τις ταλιατέλες από την κατσαρόλα και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Ρίχνουμε τον δυόσμο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με παρμεζάνα.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου