Υλικά
¾ φλ. ελαιόλαδο
3 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξύδι από άσπρο κρασί
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός το λάδι. Ανακατεύουμε να ενωθούν όλα μαζί και στην συνέχεια, ρίχνουμε λίγο – λίγο το λάδι να μην κόψει το γιαούρτι. Βάζουμε τη σως σε ένα βάζο και στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε ή την ρίχνουμε πάνω στις σαλάτες μας.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου