Υλικά
350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (πολύ κρύα )
50 γρ. ζάχαρη άχνη
1 στικ βανίλιας
Για τέλειο αποτέλεσμα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και ο κάδος του μίξερ.
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ. προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και αρχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα και σιγά σιγά αυξάνουμε την ταχύτητα. Η σαντιγί θα είναι έτοιμη όταν θα στέκεται. Το πολύ σε δυο λεπτά είναι έτοιμη. (Προσοχή αν την χτυπήσουμε πάρα πάνω, θα μας κόψει).
Είμαστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσουμε στα γλυκά μας.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου