Υλικά
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
90 γρ. άχνη ζάχαρη
1 βανιλίνη
εκτέλεση
χτυπάμε με το μίξερ χειρός, το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη. χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε την βανιλίνη. Ρίχνουμε τμηματικά το αλεύρι. Σταματάμε το μίξερ, ανακατεύουμε την ζύμη με μια μαριζ και γεμίζουμε την σακούλα κορνέ. Στρώνουμε αντικολλητικο χαρτί στο ταψί και κάνουμε τα σχέδια που θέλουμε να δώσουμε κρατώντας απόσταση μεταξύ τους. Κόβουμε κερασάκια και πιέζουμε στο κέντρο τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς και για 20 -25 λεπτά περίπου, με αντιστάσεις και στη μέση του φούρνου. Βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για να μην διαλυθούν. Ύστερα τα βάζουμε σε πιατέλα και τα απολαμβάνουμε.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου