Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο φέτες
5 πατάτες
200 γρ. μανιτάρια κομμένα φέτες
1 πιπεριά πράσινη και 1 Φλωρίνης κομμένες ζουλιέν
200 γρ. τυρί Γκούντα
1 κρεμμύδι κομμένο φέτες
Ελαιόλαδο
60 γρ. μαγιονέζα
250 γρ. ντοματίνια κομμένα ροδέλες
2 αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε φέτες το φιλέτο, τα μανιτάρια, τις πατάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Βάζουμε σε μπολ το κοτόπουλο με λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σε ένα άλλο μπολ κάνουμε το ίδιο με τις πατάτες.
Σε ένα ταψάκι ή πυρέξ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε στο πάτο τις φέτες κρεμμυδιού. Έπειτα στρώνουμε τις πατάτες.
Στρώνουμε τις φέτες κοτόπουλου και τέλος καλύπτουμε με τα μανιτάρια και τις πιπεριές.
Σκεπάζουμε με αντικολιτικο χαρτί και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25–30 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο.
Βάζουμε σε ένα μπολ μαζί, το τυρί, τα αβγά, τα ντοματίνια, μαγιονέζα, λίγο πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Μόλις Βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο, στρώνουμε το μίγμα ομοιόμορφα και ξανά βάζουμε στο φούρνο χωρίς να το σκεπάσουμε για 5-10 λεπτά.
Βγάζουμε και σερβίρουμε.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου