Υλικά
300 γρ. μπισκότα digestive
200 γρ. βούτυρο λιωμένο
600 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250 γρ. γλυκό βύσσινο
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Τα ανακατεύουμε καλά με το βούτυρο. Στρώνουμε το μίγμα και το πιέζουμε σε μια στρογγυλή φόρμα 20 εκ. αφηνουμε στο ψυγειο 30 λεπτά να παγώσει η βάση μπισκότου. βάζουμε στο μίξερ το τυρί με την ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε με το σύρμα και ρίχνουμε λίγο λίγο την κρέμα γάλακτος. Όταν σφίξει αφαιρούμε από το μίξερ.
Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στην φόρμα, στρώνουμε ομοιόμορφα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Ξεφορμάρουμε και απλώνουμε από πάνω το γλυκό βύσσινο.
Κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου