Υλικά
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
40 γρ. μουστάρδα
100 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό, το ξύσμα και την μουστάρδα. Ανακατεύουμε με το σύρμα συνεχώς ενώ ρίχνουμε σιγά – σιγά το λάδι.
Θα έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αν μας σφίξει, αραιώνουμε με ελάχιστο νερό.
Τέλος προσθέτουμε το αλάτι και πιπέρι.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου