Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα
350 γρ. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα. Βάζουμε ένα κατσαρόλι στη φωτιά με 100 γρ. από την κρέμα γάλακτος. Όταν ξεκινήσει ο βρασμός, αποσύρουμε από την φωτιά.
Ρίχνουμε στη κουβερτούρα τη κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και ομογενοποιηθεί. Αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε έως να έχουμε μια αφράτη Σαντιγύ.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα σε δυο δόσεις και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει. Βάζουμε σε σακούλα κορνέ και γεμίζουμε 4 μπολάκια.
Τρίβουμε λίγη κουβερτούρα από πάνω ή ότι άλλο μας αρέσει.
Την χρησιμοποιούμε σε τούρτες, και άλλα γλυκά.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου