Υλικά
500 γρ. λαζάνια - λιγκουίνι
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες (ζουλιέν)
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες (ζουλιέν)
200 γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
8 ντοματίνια κομμένα ροδέλες
5-6 κ.σ. ταχίνι
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαζάνια σε αλατισμένο νερό. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές με τα μανιτάρια. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν αρχίζουν να μαλακώνουν οι πιπεριές, προσθέτουμε και τα ντοματίνια.
Προσθέτουμε 100 γρ. νερό από τα λαζάνια που βράζουν, μέσα στο τηγάνι. Διαλύουμε το ταχίνι μέσα σε 100 γρ. από το νερό που βράσαμε τα λαζάνια.
Βγάζουμε από την κατσαρόλα τα λαζάνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύοντας, προσθέτουμε το ταχίνι ώστε να ανακατευτεί με τα υπόλοιπα υλικά η σάλτσα μας.
Ρίχνουμε από πάνω λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρουμε ζεστό!!!
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου