Υλικά για την μαρινάδα
100 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
50 γρ. μέλι
50 γρ. μουστάρδα
1 κγ. πάπρικα γλυκιά
1 κγ. κύμινο
1 κγ. κολιανδρο
Πιπέρι
Αλάτι
Για το ξεκοκάλισμα θα χρειαστούμε ένα κοφτερό μαχαίρι
Γυρνάμε το μπούτι από την ανάποδη μεριά. Αφαιρούμε το σημείο με το κόκαλο. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε κατά μήκος στο κόκαλο και προσεκτικά να μην αφήνουμε κρέας επάνω του έως να το αφαιρέσουμε.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε με ένα πινέλο όλα τα μπούτια από όλες τις μεριές. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες ή από το προηγούμενο βράδυ.
Κατά το ψήσιμο, σε τακτά διαστήματα περνάμε με ένα πινέλο τα μπούτια με την μαρινάδα που έχει περισσέψει στη λεκάνη.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου