Υλικά:
800 γρ φιλέτο ψαριού ότι σας αρέσει
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
2 κλωνάρια σέλερι
4 πατάτες μεσαίες
1 καρότο
1 κρεμμύδι ξερό
180 γρ. λευκό κρασί
120 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. μουστάρδα
Χυμό ενός λεμονιού
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τα λαχανικά μας. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί έτσι ώστε να καλύψουμε όλο το ταψί και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριού και τα αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε το λάδι και το κρασί.
Σκεπάζουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μουστάρδα με τον χυμό λεμονιού. Ξεσκεπάζουμε και περιχύνουμε τη μουστάρδα με τον χυμό λεμονιού πάνω στα φιλέτα.
Χωρίς να σκεπάσουμε πάλι το ταψί, ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.
Καλή σας επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου