Υλικά:
250 γρ. ηλιέλαιο
40 γρ. ελαιόλαδο
2 αβγά
20 γρ. μουστάρδα
15 γρ. χυμό λεμονιού
40 γρ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε ένα στενό δοχείο όλα τα υλικά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, την ποσότητα που επιθυμούμε. Βάζουμε το ραβδοπλέντερ να ακουμπήσει κάτω και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα.
Όταν αρχίσει να ασπρίζει το σηκώνουμε σιγά σιγά. Όταν ομογενοποιηθεί η μαγιονέζα μας και πήξει είναι έτοιμη. Αδειάζουμε σε ένα μπολ ή σε ένα βαζάκι για να την διατηρήσουμε στο ψυγείο για τρεις μέρες.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου