Υλικά:
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Λίγο άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την σώς και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Όταν αναμειχτούν τα υλικά στη σως μας, τότε ελέγχουμε αν χρειάζεται ακόμα αλάτι, πιπέρι ή χυμό λεμονιού ανάλογα την οξύτητα που θέλουμε.
Χρησιμοποιούμε την σως αμέσως στο φαγητό ή την διατηρούμε στο ψυγείο σκεπασμένη σε γυάλινο μπολ.
Την χρησιμοποιούμε σε σαλάτες, ψητά κρέατα ή θαλασσινά.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου