Υλικά:
1 τεμ. μαρούλι κατσαρό
100 γρ. ρόκα
3 μεσαία πορτοκάλια
2 μήλα
6-8 ντοματίνια
80 γρ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
1 ½ κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. τζιντζερ τριμμένο
4-5 λεπτές φέτες γραβιέρα
Πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά μας. Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα πορτοκάλια σε κύβους.
Κόβουμε τα μήλα σε κύβους και τα βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και χυμό ½ λεμονιού για να μην μας μαυρίσουν.
Τα ντοματίνια θα τα κόψουμε στη μέση. Βάζουμε σε ένα σκεύος, όλα τα υλικά για το dressing και χτυπάμε με ένα σύρμα ή ραυδοπλέντερ.
Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ το μαρούλι με την ρόκα, περιχύνουμε το μισό από το dressing και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε με το υπόλοιπο dressing.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου