Υλικά:
1 λάχανο
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
10 γρ. ελαιόλαδο
130 γρ. ζωμό κότας
1 κ.γ. χυμό ντομάτας
½ ματσάκι μαϊντανό
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε το λάχανο σε μια κατσαρόλα με νερό για 8-10 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μέτρια κομματάκια.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα καρυκεύματα και όταν πάρει χρώμα ο κιμάς, προσθέτουμε τον μαϊντανό. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και το ζωμό.
Αφήνουμε να βράσει για 20 – 25 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει το φαγητό μας, με λίγη σάλτσα.
Μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία, σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου